Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

AXIS Communications

Analytics

Udforsk vores brede udvalg af fleksible og skalerbare analyseværktøjer. "AXIS Analytics" er bygget på åbne standarder og er kompatibel med de fleste VMS-systemer, samt vores fleksible ACAP-platform.

AXIS Camera Station

Med AXIS VMS er det nemt at tilføje flere funktioner til en eksisterende sikkerhedsløsning, såsom netværkshøjttalere til at kommunikere med personalet, eller samtaleanlæg til audiovisuel identifikation og fjernlæseadgang.

Audio

Vores portefølje af netværkslydsystemer er baseret på åbne standarder for nem integration med andre systemer. De har PoE for hurtig og nem installation.

Hvorfor skal du vælge AXIS?

AXIS har en komplet kameraportefølje og en brugervenlig VMS. Et grundlag for integrerede løsninger med kameraer, lyd, adgangskontrol mv. En vigtig del er, hvilken VMS du vælger. AXIS Camera Station eller AXIS Companion. AXIS produkter er kendt for at være sikre og pålidelige; kameraer af høj kvalitet med lave fejlfrekvenser, høj cybersikkerhed med krypteret kommunikation.

Shop efter kategori

IP VIDEO
IP AUDIO
ACCESS CONTROL
BODY WORN
RADAR
Se vores komplette sortiment her

Channel Partner Program

Channel Partner Programmet er for dig, der skaber omfattende løsninger gennem systemdesign, support, integration & installation. Bygget på tillid og gensidigt engagement accelererer programmet løsningssalg og leverer langsigtet værdi.

Ansøg nu

Nordic eNews

Udforsk de seneste nyheder, træning og kommende begivenheder fra AXIS. På én og samme side finder du links til AXIS Academy, AXIS Events, AXISInnovates og Newsroom, bloggen og hvidbøger.

Læs mere

For en smartere og sikrere verden

Vores erfaring med at arbejde med netværksvideo- og lydløsninger, analyse og adgangskontrol hjælper med at beskytte mennesker og ejendom og øger forretningseffektivitet og informationsadgang.

Videos

Bedste beskyttelse af virksomheden
Oplev AXIS' Audio-løsninger
Hvorfor vælge AXIS adgangskontrol

AXIS muliggør en smartere og mere sikker verden ved at skabe netværksløsninger, der giver indsigt for at forbedre sikkerhed og nye måder at drive forretning på. Som førende inden for netværksvideo tilbyder AXIS produkter og tjenester til videoovervågning og analyse, adgangskontrol, intercom og lydsystemer. AXIS har mere end 3.800 engagerede medarbejdere i over 50 lande og samarbejder med partnere over hele verden for at levere kundeløsninger. AXIS blev grundlagt i 1984 og har hovedkontor i Lund. For mere information om AXIS, besøg vores hjemmeside www.AXIS.com

Back to top
close button