Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

AXIS

AXIS Companion

AXIS Companions videostyringssoftware er designet til at matche AXIS produkter og funktioner. Tæt integration af netværkskameraer, højttalere og samtaleanlæg sikrer, at du får mest ud af dit overvågningssystem.

AXIS Camera Station

AXIS Camera Station har funktioner som netværkshøjttalere for at kommunikere med medarbejdere og afskrække personer fra indtrængning og netværksforbundne videodørstationer for audiovisuel identifikation.

AXIS Site Designer

AXIS Site designer gør processen med at designe din kundes sikkerhed effektiv. Du kan nemt vælge de rette produkter og tilbehør og eksportere konfigurationsindstillingerne direkte til AXIS Camera Station.

Hvorfor skal du vælge AXIS?

AXIS har en komplet kameraportefølje og et brugervenligt VMS. Et grundlag for integrerede løsninger med kameraer, lyd, adgangskontrol, mm. Det vigtige er, hvilket VMS du vælger: AXIS Camera Station eller AXIS Companion. AXIS' produkter er kendt for sikkerhed og pålidelighed, kvalitetskameraer med lave fejlfrekvenser, høj cybersikkerhed med krypteret kommunikation

Shop efter kategori

IP VIDEO
IP AUDIO
ACCESS CONTROL
BODY WORN
RADAR
Se vores komplette sortiment her

Tidligere online event - on-demand

Har du misset vores tidligere online arrangementer? Se "on-demand" ved at besøge vores hjemmeside for online arrangementer. Hvor du finder sessioner, der omhandler populære emner som "analytics" og "audio".

Online events

Nordic eNews

Utforska vår "Nordic eNews" sida där du hittar all information om AXIS Academy, event, nyhetsrummet och länkar till bloggen, #AXISInnovates tidningen och whitepapers - allt på samma sida.

Læs mere

For en smartere og sikrere verden

Vores erfaring med at arbejde med netværksvideo- og lydløsninger, analyse og adgangskontrol hjælper med at beskytte mennesker og ejendom og øger forretningseffektivitet og informationsadgang.

Analytics online event

Deltag i vores onlinebegivenhed for at få indsigt i, hvordan AI og analyseværktøjer udvikler sig, og hvorfor performance test er en nøglefaktor.

On demand
Teknisk Support

Uanset om du har brug for hjælp til systemdesign eller har et spørgsmål om en ordre eller et produkt, kan ADI-teamet hjælpe dig.

KONTAKT OS
AXIS Academy

Et komplet udvalg af træningstjenester og den eneste globale professionelle certificering inden for videoovervågningsbranchen.

TILMELD DIG NU

Videos

Bedste beskyttelse af virksomheden
Oplev AXIS' Audio-løsninger
Hvorfor vælge AXIS adgangskontrol

AXIS muliggør en smartere og mere sikker verden ved at skabe netværksløsninger, der giver indsigt for at forbedre sikkerhed og nye måder at drive forretning på. Som førende inden for netværksvideo tilbyder AXIS produkter og tjenester til videoovervågning og analyse, adgangskontrol, intercom og lydsystemer. AXIS har mere end 3.800 engagerede medarbejdere i over 50 lande og samarbejder med partnere over hele verden for at levere kundeløsninger. AXIS blev grundlagt i 1984 og har hovedkontor i Lund. For mere information om AXIS, besøg vores hjemmeside www.axis.com

Back to top
close button