Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

W Box Technologies

Overvågningsskærme

De professionelle widescreen skrærme fra W Box med full HD opløsning giver enhver video liv. De er særligt alsidige takket været deres HDMI-, VGA- og BNC-indgange.

HDMI Kabler

W Boxs HDMI kabler leverer opløsning i høj kvalitet og med en overlegen ydeevne til private, kommercielle og IT applikationer.

Strømforsyninger

De er designet til sikkerhedsapplikationer, som kræver et standby-batteri. De accepterer en bred indgangsspænding og leverer en reguleret 13,8V DC-udgang understøttet af backupbatteriet i tilfælde af strømafbrydelse.

W Box Technologies

W Box tilbyder produkter inden for indbrud, videoovervågning, adgangskontrol, strømstyring, lyd og video, netværk, værktøj og hardware samt struktureret kabling og kabler. Alle produkter er nøje udvalgt til at levere høj kvalitet og værdi, med et bredt udvalg til rådighed for vores kunder hver dag. Med en konkurrencedygtig garanti og nem byttepolitik er W Box det bedste valg til dine professionelle installationer. Køb hele W Box seriens produkter online.

Shop per Kategori

HDMI Kabler

Høj kvalitet, høj hastigheds HDMI kabler i længder fra 1m til 15m, som understøtter 4K @ 60Hz

STRØMFORSYNING

Strømforsyning til alarminstallationer i metalkabinet med vedligeholdelsesopladning til batteri backup

Beslag

Et udvalg af højkvaliets vægbeslag som passer til skærme, der spænder fra VESA 100x100 - 600x600

SKÆRME

Et stort udvalg af professionelle skærme med opløsning og farver, som giver dine videoer liv

Cat 5/5E Patch Kabler

Cat 5/5E Patch kabler findes i længer fra 0,5m til 5m og i flere farver

SE ALLE PRODUKTER

Se det store udvalg af produkter fra W Box

Download W Box kataloget her

Se W Box's store udvalg af skærme og tilbehør (HDMI-kabler og CAT5e/CAT6e patch kabler, beslag og strømforsyninger mv.) i det nye katalog.

Download

Teknisk Support

Uanset om du har brug for hjælp til systemdesign eller har et spørgsmål om en ordre eller et produkt, kan ADI-teamet hjælpe dig.

Kontakt os

Videoer

Installation af en tidligere generations IP-kamera til en ny generations NVR
Nulstilling af adgangskoden til et IP-kamera
Afspilning en optaget video
Gem en video på et USB-stik
Tilslutning af et IP-kamera til en DVR
Tilføj en enhed og andre visningsfunktioner

W Box Technologies er ADIs private label brand, som tilbyder private og kommercielle produkter og systemer. W Box har produkter på tværs af kategorier, bl.a. indbrud, videoovervågning, adgangskontrol, strømstyring, lyd og video, netværk, værktøj og hardware, struktureret kabling og kabler. W Box leverer pålidelige produkter af høj kvaliet som CAT 5/6 patch kabler, HDMI kabler, kabelbånd, videoovervågningsskærme og strømforsyninger. Alle W Box produkter har en konkurrencedygtig garanti og en nem byttepolitik, som muliggør en let installation privat eller kommercielt. ADI tilbyder også displaybeslag og pålidelige kabler.

Back to top
close button